CM 2018. Pentru 4 milioane de cereri de bilete

Rusia, Cupa Mondială de Fotbal 2018, FIFA
Rusia, Cupa Mondială de Fotbal 2018, FIFA

Cererea de bilete de intrare pentru meciurile Cupei Mondiale de fotbal 2018 din Rusia a depăşit patru milioane de solicitări, pentru faza de vânzări prin tragere la sorţi, care rămâne în continuare deschisă până miercuri, 31 ianuarie, informează agenţia EFE.

Conform datelor furnizate de FIFA, de la deschiderea acestei faza a vânzărilor, pe 5 decembrie, s-au înregistrat 4.021.211 de cereri, majoritatea venind din Rusia, ţară urmată ca număr de solicitări de Germania, Argentina, Mexic, Brazilia, Peru, Polonia, Spania, Columbia, Statele Unite şi Olanda.

Cererea internaţională reprezintă 45% din totalul solicitărilor, precizează FIFA, care reaminteşte că fanii din întreaga lume pot solicita în continuare bilete prin intermediul platformei FIFA.com/tickets până la sfârşitul acestei luni.

Solicitările de bilete pot fi făcute pentru toate partidele, cu excepţia meciului de deschidere şi a finalei, precum şi pentru cele dintr-un anumit loc, în acelaşi mod ca şi tichetele de „urmăritor" sau „urmăritor condiţionat" al celor 32 de selecţionate.

Forul fotbalistic mondial reaminteşte că numărul de solicitări de bilete înainte de 31 ianuarie îl depăşeşte deja pe cel al tichetelor disponibile, repartizarea acestora urmând să se facă prin tragere la sorţi, în timp ce numele câştigătorilor vor fi comunicate acestora până la jumătatea lunii martie, cel târziu.

„FAN ID" pentru suporteri



În funcţie de numărul locurilor disponibile pe fiecare dintre cele 12 stadioane care vor găzdui meciurile CM 2018, FIFA a rezervat un număr de bilete pentru persoanele cu dizabilităţi şi mobilitate redusă.

Biletele achiziţionate în această fază a vânzărilor vor fi expediate prin curier, în mod gratuit, în săptămânile premergătoare turneului, începând din aprilie sau mai, datele nefiind deocamdată stabilite cu exactitate.

FIFA anunţă de asemenea că, la cererea autorităţilor ruse, suporterii care doresc să asiste la partidele CM 2018 vor fi obligaţi să deţină şi „un card de fan (Fan ID), care este un document oficial pentru identificarea spectatorilor", la intrarea pe stadioane.

Fanii vor putea solicita cardul respectiv imediat după ce vor primi prin email confirmarea de primire a biletelor de intrare. Cardul le va oferi şi alte avantaje posesorilor acestora, precum viză gratuită de intrare în Federaţia Rusă sau utilizarea gratuită a transportului public în zilele de meci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel