Cluj: Revoltați din cauza slujbelor bisericești, localnicii solicită ajutorul lui Emil Boc: E strigător la cer...

Clujenii, exasperați de gălăgia prea mare produsă în zilele de duminică de slujbele ținute la bisericile aflate în apropierea locuințelor lor, solicită ajutorul primarului Emil Boc. 

Dacă pentru mulți oameni, duminica reprezintă o zi a relaxării și a liniștii după o săptămână de muncă, nu aceleași beneficii le au și clujenii care locuiesc în cartierul Grigorescu, în zona Pieței agroalimentare, scrie citynews.ro.

Asta, deoarece, slujbele de la biserica ortodoxă sunt împărtășite enoriașilor prin intermediul boxelor.

"În fiecare zi de duminică ne exasperează la maxim și pe vecinii mei slujba de la biserică, fiind date boxele la maxim. Totuși este duminică, lumea vrea să se odihnească, sunt oameni care lucrează de noapte, mai avem și copii și nu se pot odihni din cauza slujbei. Această problemă este în fiecare cartier unde bisericile sunt aproape de blocuri (Mănăștur Pritax, Mărăști str. Fabricii etc). Totuși, nu se poate face nimic în această privință? Nu am nimic cu biserica, dar mi se pare strigător la cer ce se întâmplă și nimeni nu face nimic. Eu dacă dau muzica la maxim și mi se face reclamație iau amendă, nu? Faceți ceva, pentru Dumnezeu!", scrie un clujean revoltat pe site-ul domnuleprimar.ro.

De altfel, municipalitatea a primit astfel de sesizări și la adresa altor lăcașe de cult din oraș, până acum, Primăria amendând o biserică penticostală din Mănăștur.

De asemenea, Mitropolia Clujului a fost sesizată în trecut de Emil Boc în vederea reducerii volumului la aparatele de sonorizare montate în exteriorul bisericilor de cartier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel