Clotilde Armand, țintă importantă: Suntem hotărâți

Scutaru Cristina / 12 iun 2017 / 18:22 Salveaza PDF Comentarii

Clotilde Armand îşi propune să dea un nou impuls partidului pe plan local, un prim pas fiind acela de a convinge Parlamentul că modificarea legislaţiei electorale e vitală pentru democraţia locală din România, în condiţiile în care alegerea primarului într-un singur tur 'adânceşte fisura evidentă între alegători şi reprezentanţii lor politici'.

'Rezultatele obţinute de USR la alegerile locale parţiale de duminică arată drumul greu pe care îl avem de parcurs la acest nivel. Fără tenacitate, sistemul politic al intereselor personale, singura ideologie a partidelor politice tradiţionale, nu va ceda. Avem nevoie de încrederea şi sprijinul cetăţenilor care rezistă în fiecare zi, care luptă ca lucrurile să evolueze în această ţară, pentru a putea construi o alternativă, un nou început democratic local', susţine Clotilde Armand, într-un comunicat de presă.

Filiala USR sector 1 Bucureşti a organizat, duminică, alegeri interne, în urma cărora Clotilde Armand a fost aleasă preşedinte al filialei, alături de o nouă echipă a Biroului local.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24