Ciuvică traduce mesajul transmis de Traian Băsescu după stenogramele DNA

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Traian Băsescu a transmis un comunicat de presă după ce Antena 3 a prezentat stenogramele unei discuții între Mircea Băsescu și membri ai familiei lui Sandu Anghel. Mugur Ciuvică a explicat ce a spus, de fapt, președintele țării în acel mesaj.

VEZI ȘI: Ioan Ghișe, LOVITURĂ pentru Traian Băsescu în plin scandal politic

"Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere", a fost o parte din comunicatul transmis Antenei 3.

Mugur Ciuvică a explicat mesajul transmis de președinte

"Vedeți că este ca jurământul acela: nici cu pumnul în figură, nici cu pumnul în plex. Traian Băsescu a spus că nu a primit de la Sandu Anghel niciun ban și niciun bun. El nu spune punct, adică nu zice că nu a primit niciodată în viața lui bani de la romi. Traian Băsescu spune că nu a primit bani de la țigani pentru reducerea pedepsei primite de Bercea Mondial sau pentru grațiere. Poate o fi primit bani pentru altceva. Poate erau considerați cadou. Traian Băsescu nu spune că nu a primit bani în viața lui de la cei din familia lui Bercea Mondial", a spus Mugur Ciuvică la "Sinteza Zilei".

VEZI AICI MESAJUL transmis de Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel