ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Președintele, reacție după stenogramele DNA

Președinția României a transmis un comunicat de presă după ce Antena 3 a prezentat stenogramele unei discuții între Mircea Băsescu și membri ai familiei lui Sandu Anghel, în care aceștia din urmă îi cer fratelui României banii primiți pentru a-l elibera pe Bercea Mondial. Conform sursei citate, stenogramele au fost făcute de Direcția Națională Anticorupție.

"Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban și niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo grațiere. De altfel, pedepsele aplicate de instanțele de judecată lui Sandu Anghel și altor membri ai familiei lui dovedesc că justiția a funcționat doar sub imperativul legii", transmite Președinția.

În ediția de marți a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat noi stenograme în cazul Mircea Băsescu - Bercea Mondial.

La discuție iau parte Mircea Băsescu, Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, Constantin Marius, concubinul acesteia, și Anghel Grinică Ion (17 ani), fiul Izaurei. Conform stenogramelor, membri familiei Bercea îi cer lui Mircea Băsescu banii dați pentru eliberarea lui Sandu Anghel, amenințându-l că, în caz contrar, se vor adresa DNA.

Noi înregistrări Mircea Băsescu: "Traian nu are bani? Nu are ăla bani?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel