Ciuvică (GIP): ANI refuză să-l ancheteze pe Daniel Constantin

Constantin și Ponta
Constantin și Ponta

Grupul de Investigații Politice a spus că ”ANI refuză să ancheteze cum a obținut Daniel Constantin, liderul partidului Pro România, 250.000 euro în 6 zile”.

”GIP a sesizat în aprilie 2017 Agenția Națională de Integritate în legătură cu neregulile din declarațiile de avere ale lui Daniel Constantin. Deși de la sesizarea noastră a trecut 1 an și jumătate, ANI nu ne-a transmis niciun răspuns. În iulie 2018, am adresat ANI o solicitare referitoare la stadiul cercetărilor în cazul averii lui Daniel Constantin. Și această solicitare a rămas fără răspuns.

În 17 decembrie 2015, la exact o lună de la încheierea mandatului de ministru al Agriculturii, Daniel Constantin a cumpărat un apartament extrem de valoros. L-a vândut 6 zile mai târziu, încasând peste 250.000 Euro.

Veniturile lui Daniel Constantin, activele sale financiare, donațiile și creditele primite de acesta nu puteau justifica cumpărarea unui imobil atât de scump cum este cel tranzacționat de politician în decembrie 2015.

Banii (1.136.770 lei) primiți de Daniel Constantin în urma vânzării din 23.12.2015 a imobilului achiziționat în 17.12.2015 nu se regăsesc în declarațiile de avere ulterioare tranzacției”, scrie Grupul de Investigații Politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel