Ciutacu, informație bombă despre Bica. Ce spune avocata fostei șefe DIICOT

Marți după-amiază, Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a avut o intervenție telefonică la România TV. Cu acest prilej, jurnalistul Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire importantă despre fosta șefă DIICOT.

Întrebată dacă suspectează faptul că Alina Bica este victima cuiva, avocata sa a zis: "Când un om este închis degeaba și când nu sunt probe împotriva sa, nu este normal să ne gândim la alte lucruri care nu țin de sfera legală? Alina Bica a avut pe mână tot bugetul DIICOT. Credeți că dacă ar fi vrut să facă vreo măgărie, nu ar fi putut să o facă în ograda ei? Este o supoziție logică, nu este un argument de natură legală".

Ce a opinat Victor Ciutacu

"Vrei să îți spun eu ce nu poate să zică avocata Alinei Bica? A fost un meci între doamnele Bica și Kovesi. Asta se discută pe toate culoarele politicii românești. Hai să-ți mai spun una. Când doamna Alina Bica a preluat mandatul de procuror șef la DIICOT, a fost o ceremonie restrânsă la care au participat adjuncții domniei sale, Procurorul General – domnul Nițu, Ministrul Justiției – domnul Cazanciuc și alții. După ce domnul Nițu a ținut discursul de învestire a doamnei Bica în funcție, a venit rândul doamnei Bica. Știți cu ce a început? Există și câțiva martori care au fost la această discuție și garantez că niciunul nu va nega. Alina Bica i-a mulțumit domnului Nițu și și-a anuțat speranța că peste trei ani – când expiră mandatul domniei sale – domnia sa va fi în celălalt capăt al mesei și va învesti noul Procuror Șef al DIICOT, mai precis că va fi noul Procuror General al României. Se pare că unora nu le-a plăcut treaba asta; nu știu dacă doamnei Kovesi sau altor procurori zeloși din DNA. Habar nu am", a opinat Victor Ciutacu la o emisiune de la România TV.

Dispută Kovesi-Bica. Ce spune Laura Voicu, avocata fostei șefe DIICOT

Întrebată dacă se poate ca două doamne care conduc instituții importante din România să se certe și apoi una să o poată băga pe cealaltă la închisoare, Laura Voicu a zis: "Trăim în țara tuturor posibilităților. Arestarea doamnei Alina Bica este vehiculată încă din luna martie în presă pornindu-se de la cazul lui Traian Berbeceanu și cu asta am spus tot".

"Nu este vorba despre două doamne, este vorba despre strucuri de putere", a completat Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel