Ciutacu, dezlănțuit la adresa "băsiștilor": O vomă!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Realizatorul România TV Victor Ciutacu a comentat ultimele mișcări de campanie ale Partidului Mișcarea Populară, la care participă activ și președintele României, Traian Băsescu.

"Băsiştilor, vouă nu vă e ruşine - de voi, nu de lume - că aţi putut susţine şi gira zece ani epava asta? Un putregai, un munte de manelism, un monument de depravare, o căzătură dezgustătoare, un mediocru de o autosuficienţă contagioasă, ăsta-i totemul la care vă prosternaţi ca nişte idioţi ce sunteţi. Pute pământul sub voi, căpuşelor. Sunteţi sculptaţi după chipul şi asemănarea lui: urâţi, penibili, dezgustători, purulenţi, schimonosiţi, neterminaţi. Singura reacţie umană pe care o produce o asemenea imagine e cea de vomă convulsivă", a scris jurnalistul pe Facebook.

Deputatul Elena Udrea și președintele Traian Băsescu, alături de alți membrii ai PMP, au făcut de Ziua Națională a Tineretului o ședință foto la malul mării.

Elena Udrea a publicat pe contul său de socializare mai multe fotografii realizate la vila de protocol a șefului de stat de la malul mării, care să evidențieze că președintele Traian a petrecut ziua de 2 Mai "cu tinerii și femeile din PMP".

Citește și: Udrea și Băsescu, imagini inedite de la malul mării - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel