Udrea și Băsescu, imagini inedite de la malul mării

Președintele Traian Băsescu s-a lăsat fotografiat de Ziua Națională a Tineretului la malul mării "cu tinerii și femeile din PMP", una dintre acestea fiind și deputatul Elena Udrea

Deputatul Elena Udrea și președintele Traian Băsescu, alături de alți membrii ai PMP, au făcut de Ziua Națională a Tineretului o ședință foto la malul mării, prin care au dorit să transmită inclusiv dezideratul partidului lor.

Elena Udrea a publicat pe contul său de socializare mai multe fotografii realizate la vila de protocol a șefului de stat de la malul mării, care să evidențieze că președintele Traian a petrecut ziua de 2 Mai "cu tinerii și femeile din PMP".

Toți cei care apar în fotografii, inclusiv Elena Udrea, președintele Traian Băsescu, soția acestuia - Maria Băsescu -, dar și europarlamentarul Cristian Preda, poartă tricouri cu însemnul PMP.

În plus, într-una dintre imagini se observă cum Elena Udrea se ridică pe vârfuri, probabil, din dorința de a părea mai înaltă.

Și pentru că s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile din 25 mai, protagoniștii fotografiilor au desenat în nisipul de pe plajă și scorul pe care-l PMP urmărește să-l obțină la europarlamentare.

Jurnalistul Tudor Octavian a comentat la România TV că, de fapt, în fotografii se vede Băsescu, se lasă fotografiat pentru televiziuni și pentru popor, ori fiind o vilă la protocol, normal ar trebui să nu intre nici musca acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel