Ciutacu - Băsescu, scandal. Dan Voiculescu, INTERVENȚIE EXPLOZIVĂ

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, menționat în scandalul dintre jurnalistul Victor Ciutacu și fostul președinte Traian Băsescu, a luat o poziție vehementă. 

”In ultimele ore, spatiul public a fost infestat cu declaratiile imunde ale domnului Basescu Traian, care ataca grobian un jurnalist si presa din Romania in general.

Avem o lege care ofera fostilor sefi de stat o locuinta de protocol, un cabinet de lucru si alte cateva privilegii. Observand degradarea domnului Basescu, poate n-ar strica sa o completam cu retete compensate pentru tulburari psihosomatice si sejururi in clinici de "reechilibrare".

I-am fost adversar acestui domn pe vremea cand avea toate parghiile statului (si totusi ma cauta febril sa-mi dea binete pe culoarele de la Grivco, asa cum singur a recunoscut).

Astazi am pentru el doar simpatia datorata unui om ratacit in periferia obscura. Va continua sa atace, sa jigneasca, sa imparta lumea in tonomate si puscariasi. Nu trebuie sa ne suparam pe el. E doar un omulet trist si singur, impotriva caruia se intoarce tot raul facut.” a scris Dan Voiculescu, pe blogul său

Vezi și: Victor Ciutacu - Traian Băsescu, scandal exploziv. UPDATE: Noi REPLICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel