City Insurance, achitat de Consiliul de Stat al Republicii Italia

city insurance
city insurance

Judecătorii Instanței Supreme din Italia au constatat că împotriva Societății de Asigurare - Reasigurare City Insurance s-a comis un abuz și au exonerat compania de toate acuzațiile grave cu privire la infracțiuni realizate pe teritoriul statului italian, care i-au fost aduse în urmă cu doi ani și jumătate. Ca urmare a acestei decizii definitive și irevocabile, Societatea de Asigurare - Reasiguare City Insurance anunță că va utiliza toate mijloacele legale pentru a recupera prejudiciul comercial și reputațional, cu care a avut de a face în toată această perioadă, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

"Societatea de Asigurare - Reasigurare City Insurance face publică hotărârea Nr. 00840, din data de 21 Februarie 2014, a Consiliului de Stat al Republicii Italia (echivalentul Înaltei Curți de Casație și Justiție - secția contencios administrativ în România) că a fost ANULATĂ decizia Nr. 2988/02.07.2012 a I.S.V.A.P.*, prin care se interzicea societății dreptul de a subscrie noi polițe de asigurare pe teritoriul Republicii Italia. Astfel că, societatea are dreptul de a încheia noi polițe de asigurare pe teritoriul italian. Judecătorii Instanței Supreme din Italia au constatat că a fost comis un ABUZ împotriva Societății de Asigurare - Reasiguare City Insurance S.A, îndreptat acum de justiție", se precizează în documentul citat.
De asemenea, City Insurance precizează că "prin decizia definitivă și irevocabilă a Instanței Supreme din Republica Italia, sunt desființate în fapt toate suspiciunile privind societatea noastră referitoare la: asocierea cu structuri de tip mafiot, capital social insuficient, datorii neachitate către intermediari și asigurați, neplata taxelor către statul italian, precum și comunicatul de presă al Gărzii Financiare, al regiunii Veneția, din data de 17 aprilie 2012.

În consecință, Societatea de Asigurare - Reasiguare City Insurance afimră că "va utiliza toate mijloacele legale pentru a recupera prejudiciul comercial și reputațional, cu care a avut de a face în toată această perioadă".

În 2012, agenția italiană de știri ANSA relata că agenții Gărzii Financiare din Veneția au depistat, în ultimi cinci ani, venituri nedeclarate de 75 de milioane de euro la sucursala italiană a Societății de Asigurare - Reasigurare City Insurence, înregistrată în România. Potrivit presei italiene, firma era anchetată, de asemenea, în Veneția și Cagliari, pentru presupuse fapte ilegale legate de participarea la licitații organizate de companii publice din sectorul sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel