Cîțu, ABSENT de la declarația de presă cu Stelian Ion. Ministrul Justiției, singur în fața întrebărilor

Deşi se anunţase că va participa, alături de ministrul Justiţiei, la o conferinţă de presă, premierul Florin Cîţu a anunţat în ultima clipă că nu mai poate fi alături de Stelian Ion.

"Din cauza unor modificări apărute în program în contextul întrevederii oficiale cu președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, premierul Florin Cîțu nu va mai susține declarația de presă anunțată inițial pentru astăzi, ora 18.00. Declarația va fi susținută de ministrul Justiției, Stelian Ion, care va răspunde eventualelor întrebări ale jurnaliștilor prezenți. 

Biroul de presă al Guvernului va transmite conferința live pe paginile de Facebook și YouTube ale Guvernului și prin sistemul unic de distribuție al Palatului Victoria", a anunţat Biroul de presă al Guvernului.

Știrea inițială

Potrivit unui anunț oficial, premierul României, Florin Cîțu, și ministrul Justiției, Stelian Ion, vor face declarații de la Palatul Victoria, marți seara, de la ora 18:00. Este de așteptat ca cei doi demnitari să reacționeze după ce Comisia Europeană a „salutat” progresul României consemnat în raportul MCV.

„De la ultimul raport MCV din 2019 se înregistrează o tendință pozitivă, astfel cum arată parametrii obiectivelor de referință ale MCV. Comisia salută faptul că, în 2021, s-a dat un impuls reînnoit reformei și remedierii regreselor înregistrate în perioada 2017-2019. Ca urmare a acestui fapt, s-au înregistrat progrese în ceea ce privește toate recomandările din cadrul MCV care nu fuseseră încă puse în aplicare, iar multe dintre acestea sunt aproape de a fi îndeplinite dacă progresele rămân constante”, a transmis Comisia Europeană, marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel