Circulația va fi restricționată, miercuri, în zona Piața Victoriei

Circulația rutieră va fi restricționată, miercuri, între orele 13,00 - 15,00, pe traseul Piața Victoriei - B-dul Națiunile Unite - Piața Constituției, ca urmare mitingului Federației Sindicatelor Libere din Învățământ.

 "Marșul se va desfășura între 13,00 — 15,00, pe traseul: Piața Victoriei — Calea Victoriei — Pod Națiunile Unite — B-dul Națiunile Unite — B-dul Libertății — Piața Constituției. Pe timpul marșului, circulația rutieră va fi restricționată pe traseul de deplasare și pe străzile adiacente la acesta. Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona de desfășurare a adunării publice, dar și pe traseele de deplasare a participanților", precizează DGJMB într-un comunicat remis marți Agerpres.

 Potrivit sursei citate, Jandarmeria nu va face estimări publice referitoare la numărul de persoane prezente pe parcursul desfășurării adunării respective.

 Federația Sindicatelor Libere din Învățământ organizează, miercuri, în intervalul orar 10,00 — 15,30, un miting în Piața Victoriei, urmat de un marș de protest, la care organizatorul a anunțat prezența unui număr de aproximativ 10.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel