Cioloș:"Puşculiţa bugetului naţional e goală"

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Cioloș susține că actualul Guvern nu are performanțe cu privire la absorbția de fonduri europene și susține că "puşculiţa bugetului naţional e goală".

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat miercuri că "puşculiţa bugetului naţional e goală", iar fondurile europene "nu vin nici de dragul propagandei şi nici pe minciuni".
"Al treilea guvern PSD/ALDE de mai bine de 16 luni îşi justifică neputinţa să absoarbă fonduri europene cu acelaşi motiv - guvernul tehnocrat. Scandalul şi vorbele în vânt nu rezolvă nimic şi nici nu pot ascunde la nesfârşit problemele de incompetenţă evidentă ale guvernării. Puşculiţa bugetului naţional e goală, iar fondurile europene nu vin nici de dragul propagandei şi nici pe minciuni", a scris Cioloş, pe Facebook.

Susține că 1.6 milioane de euro pot fi pierdute

Totodată, el a distribuit un comunicat al Platformei România 100, în care se spune că 1,6 miliarde de euro riscă să fie pierdute definitiv de România din alocarea financiară pentru perioada 2014 - 2020."Această sumă se va adăuga celor peste 1,2 miliarde euro pierdute de România anul trecut, din alocarea pentru perioada 2007 - 2013. Echivalentul costului a 14 spitale moderne, cu peste 800 de paturi fiecare sau costul construirii autostrăzii Bucureşti-Iaşi", se arată în comunicat.Totodată, Platforma România 100 susţine că actuala coaliţie de guvernare "continuă să gestioneze dezastruos programele europene şi nu are un plan de redresare a situaţiei", conform Agerpres.

citeste si:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel