Cioloș, atac la Iohannis: Chirieac: Caracterizarea este corectă

Iohannis - Ciolos
Iohannis - Ciolos

Bogdan Chirieac a vorbit la România TV despre atacul lansat de Dacian Cioloş la adresa preşedintelui Iohannis.

"Mie, personal, nu mi se pare nimic neobişnuit. Din nefericire, pentru un votant al lui Klaus Iohannis, așa cum am fost eu, caracterizarea făcută de domnul Dacian Cioloş este corectă.

Într-adevăr, preşedintele Iohannis nu are soluţie. Pentru România este absolut necesar, nu ştiu dacă vom putea modifica Constituţia, dar în orice caz, trebuie să reducem mandatul prezidenţial de la cinci la patru ani, iar începând cu 2024 să avem alegeri parlamentare şi prezidenţiale în acelaşi timp, fiindcă s-a dovedit că în România se poate lucra doar atunci când preşedintele şi Guvernul sunt de aceeaşi culoare. De când s-a inventat această prostie cu mandatul decalat aţi văzut că lucrurile nu au mai funcţionat", a spus Bogdan Chirieac la România Tv.

Reamintim că fostul premier al României, Dacian Cioloş, a lansat un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Liderul formaţiunii politice PLUS îl consideră vinovat pe președintele Klaus Iohannis de faptul că a acceptat mai mereu propunerile de miniştri lansate de coaliţia de guvernare.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel