Urmărește emisiunea live


Ciolacu, prima reacţie după ce Iohannis l-a desemnat pe Cîţu premier

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a avut o primă reacţie la puţin timp după ce Klaus Iohannis a anunţat că-l desemnează pe Florin Cîţu premier.

"După ce au solicitat ca şi PSD-ul să gireze această mascaradă jignitoare nu numai la adresa românilor ci şi la adresa democraţiei, a spiritului Constituţiei, a desemnat un prim-ministru în persoana groparului României din ultimul an de zile. Groparul economic al României, omul care a înprumutat România pentru trei generaţii de acum încolo.

În şapte luni, domnul Cîţu s-a împrumutat cât toţi prim-miniştrii în ultimii 30 de ani. Am ajuns la un plafon de îndatorare externă imens. PSD-ul a lăsat scăzut cest plafon. Dacă dumneavoastră consideraţi că această gaşcă a perdanţilor şi această propunere de prim-ministru este una serioasă, eu vă spun că românii au votat cu totul şi cu totul altceva. Că preşedintele s-a antepronunţat, că a intrat cu bocancii în toată democraţia unei ţări, implicându-se pentru un partid politic în campania electorală, lucru sancţionat de organismele europene, dacă asta e democraţia propusă de Iohannis, după şase ani de preşedinte... ", a declarat Marcel Ciolacu în direct la România TV, imediat după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că-l desemnează premier pe Florin Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel