Ciolacu nu renunță și îi trimite un nou mesaj lui Iohannis

Parlament FOTO AGERPRES
Parlament FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu i-a transmis un nou mesaj preşedintelui Klaus Iohannis. 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, îi trasmite un mesaj lui Klaus Iohannis în contextul recordului privind cazurile de infectare cu noul coronavirus. 

"Îmi menţin punctul de vedere că nu politicienii, nici chiar preşedintele şi în ultimul rând primul ministru nu sunt cei îndreptăţiţi să spună acum dacă este bine sau nu să avem alegeri pe 6 decembrie. Eu fac în continuare un apel la preşedintele României să încerce măcar să devină preşedintele tuturor românilor, să scape de această povară de a fi nevoit să mintă, să acopere acest guvern incompetent.

Cifrele de astăzi ne dovedesc că direcţia şi măsurile de prevenire, cele urgente care trebuie luate ca acest trend ascendent să fie oprit nu sunt cele corecte. În continuare, consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor şi dialogul între toate forţele politice, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă preşedintele României, până la urmă, renunţă la a mai fi şi preşedintele PNL", a declarat Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel