Ciolacu, intervenţie după ATACUL la adresa profesorului Rafila: Este profund greșit

Ciolacu: Rafila va veni cu o propunere privind certificatul Stop COVID luni, în coaliţie, să o validăm - Foto Facebook / Marcel Ciolacu
Ciolacu: Rafila va veni cu o propunere privind certificatul Stop COVID luni, în coaliţie, să o validăm - Foto Facebook / Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, intervine după atacul la adresa familiei profesorului Alexandru Rafila. 

"Cred cu tărie că orice persoană care candidează pentru o funcție în administrația publică a țării trebuie analizată prin prisma traseului său profesional, a integrității și a opiniilor sale politice sau de specialitate. Dar este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților!

De aceea, nici nu m-ați auzit vreodată să-l acuz pe Ludovic Orban pentru ce a făcut tatăl său, căpitan la Securitate în anii '50. Ludovic Orban trebuie judecat pentru ce face el, astăzi, în calitate de premier al României! Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!

Îl voi susține pe Alexandru Rafila sau pe orice alt coleg care se înscrie în PSD în fața tuturor atacurilor josnice, în care se amestecă neadevăruri crunte despre familie și viața personală. Și cred că, între politruci semidocți precum Orban, Tătaru sau Turcan &co și profesioniști cum sunt experții în sănătate publică Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Leonard Azamfirei, alegerea românilor va fi simplă!", transmite Marcel Ciolacu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel