Cine este "medicul arestaţilor", numit de Ponta la CNAS

Doru Bădescu a fost numit de Ponta în fruntea CNAS. Acesta a ajuns să fie numit "medicul-arestaţilor", după ce a fost director general al Spitalului de Urgenţă "Prof. Dr.Dimitrie Gerota" Bucureşti, Spitalul MAI. Bădescu a fost numit în funcţie de fostul ministru al Internelor Traian Igaş.

Doru Bădescu este medic şi din noiembrie 2011 a ocupat funcţia de  director general al Spitalului de Urgenţă "Prof. Dr.Dimitrie Gerota" Bucureşti. El a fost numit în funcţie deTraian Igaş.

Bădescu a fost medic la Direcţia de Cercetări Penale, pe la el trecând "celebrităţi" aflate în detenţie precum Miron Cozma, Răzvan Temeşan, Marian Iancu, Ioana Maria Vlas şi chiar Konstantinon Passaris.

Potrivit declaraţiei de avere din 2011, Doru Bădescu de ţine două terenuri (unul intravilan şi unul agricol) în judeţul Iflov, nu are case sau maşini.

Ponta continuă numirea "foştilor"

Bădescu nu este singurul care a supravieţuit guvernării PDL. Chiar actualul ministru al Sănătăţii, Vasile Cepoi, este unul dintre oamenii care au reuşit să promoveze odată cu noua putere. Cepoi a fost secretar de stat în guvernele Ungureanu şi Boc, iar Ponta l-a avansat la rangul de ministru.

Cepoi fusese şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, până în luna ianuarie 2012, când a ocupat un post de secretar de stat în guvernul Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel