Cine este judecătorul care i-a respins cererea de eliberare condiționată lui Dragnea. Gest împotriva liderului PSD în 2018

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Claudiu-Eduard Corobana de la Tribunalul Bucureşti a respins cererea de eliberare condiționată în cazul lui Liviu Dragnea, în ciuda recomandărilor făcute de comisia de liberări condiţionate din Penitenciarul Rahova. Ce a făcut magistratul, în 2018, împotriva fostului lider PSD.

Claudiu Corobana de la Tribunalul Bucureşti a judecat şi respins eliberarea lui Liviu Dragnea, deşi în 2018 ar fi făcut sesizare în nume propriu la CSM împotriva sa, scrie luju.ro. Acesta ar fi semnat sesizarea anti-Dragnea trimisă la CSM de către Forumul Judecătorilor din România.

Vezi AICI demersul din 2018 al magistraţilor împotriva liderilor PSD, care au reclamat existenţa unui stat paralel în justiţie, și adresa acestora către CSM de completare a semnatarilor adresei iniţiale cu o nouă listă de judecători şi procurori care s-au raliat în nume propriu demersului anti-PSD, listă în care, la poziţia 31, se regăseşte Claudiu Corobana de la Tribunalul Bucureşti.

Vezi și: Ștefănescu: Sunt dușmanii de moarte ai lui Dragnea. Ar fi fericiți să nu se mai întoarcă, nici măcar să existe, așa, la pensie

Liviu Dragnea va rămâne în închisoare până în luna august

Magistrații Tribunalului București au respins, astăzi, cererea fostului lider al PSD de eliberare condiționată. Este vorba despre contestația pe care Liviu Dragnea a depus-o după decizia dată de Judecătoria Sectorului 5. Atunci, de asemenea, îi fusese respinsă cererea de eliberare condiționată. A contestat decizia, a venit la Tribunal în încercarea de a-i convinge pe magistrați, dar aceștia au respins solicitarea sa. 

Astfel, Liviu Dragnea va rămâne după gratii cel puțin până în luna august pentru că, la finalul lunii august, el va putea cere din nou eliberarea condiționată. 

Cererea iniţială privind eliberarea condiţionată a fost depusă la Judecătoria Sectorului 5, însă a fost respinsă ca neîntemeiată. Magistrații și-au motivat acea decizie prin faptul că Liviu Dragnea nu ar fi dat suficiente dovezi de îndreptare. Judecătorii au admis faptul că fostul șef PSD a avut un comportament corespunzător în închisoare, dar că acest fapt nu ar fi un argument pentru eliberarea sa.

Vezi și: Dragnea rămâne în închisoare. Avocata Flavia Teodosiu: Nu se mai aplică legea în țara asta! Judecătorul asta a vrut

Miza PSD-ului. De ce TACE. Teodorescu: "Reușește o PERFORMANȚĂ". Mişcare ascunsă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel