Chitanță de 430 euro pentru niște spaghete și pește gătit. Val de plângeri pentru un restaurant din Roma

Un restaurant din Roma se confruntă cu un val de plângeri după ce niște japonezi au plătit aproximativ 430 de euro pentru două porții de paste și pește gătit. 

Un restaurant din Roma a atras un val de plângeri pentru presupusa supraîncărcare a notelor de plată a turiștilor, după ce doi japonezi au fost nevoiți să plătească 430 de Euro pentru două farfurii de spaghete, pește și apă, scriu jurnaliștii de la CNN. 

O imagine a facturii ”grele” de la restaurantul Antico Caffè di Marte, în apropiere de Castel Sant'Angelo, a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a fost postată pe Facebook și Twitter în septembrie.

În plus față de suma totală de 349,50 EUR pentru mâncare, turiștii au primit o taxă suplimentară de 80 € pentru bacșiș. De asemenea, o serie de alți tineri s-au prezentat pentru a pretinde că și ei ar fi fost ”taxați” de restaurant.

Recenzii suspendate pentru restaurantul din Roma

Au încercat să raporteze restaurantul la poliție, dar autoritățile le-au spus că ar fi trebuit să sune înainte de plată, a spus Minh.
CNN a contactat restaurantul Antico Caffè di Marte pentru comentarii.

În urma reacției, Tripadvisor a suspendat pagina de recenzie a restaurantului cu această afirmație: „Datorită unui eveniment recent care a atras atenția mass-media și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență de primă mână, am suspendat temporar publicarea de noi recenzii pentru această listare. Dacă ați avut o experiență de primă vizită în această proprietate, reveniți curând - așteptăm cu nerăbdare să vă primiți recenzia!"

Reacția restaurantului în pricină

Antico Caffè di Marte a răspuns criticii declanșate de factura turiștilor japonezi spunând că meniul „este clar", potrivit unui comunicat publicat de ziarul italian Il Messaggero.

"Totul este scris în detaliu, trebuie doar să te uiți la prețuri: maxim 16 euro pentru o porție de spaghete cu fructe de mare", a spus Giacomo Jin, proprietarul. "Pentru a plăti această cifră, fetele [japoneze] au comandat nu numai spaghete, ci și pește. Pe de altă parte, peștele nostru este proaspăt: clientul îl alege la tejghea, îl cântărim și îl gătim."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel