Chirieac: Va fi CANDIDATUL-SURPRIZĂ care va intra în turul doi

Iohannis - Dragnea Cotroceni
Iohannis - Dragnea Cotroceni

Bogdan Chirieac spune că există marea posibilitate să apară un candidat surpriză, anti PSD care va reuși să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Totodată, analistul politic a precizat că președintele Klaus Iohannis va candida pentru obținerea celui de-al doilea mandat, în ciuda informațiilor care îl dădeau în pole-position pentru prima funcție în cadrul Consiliului European. 

Bogdan Chirieac este sigur că Liviu Dragnea este ca și intrat în turul doi al alegerilor prezidențiale, dacă el ca fi candidatul Partidului Social Democrat. 

"Domnul Klaus Iohannis va candida la președinția României. Ar fi fost bine pentru România ca el să ajungă președintele Consiliului European, dar după ultimele informații acest lucru nu se va întâmpla. Eu mi-aș fi dorit ca un român să ajungă în această funcție, dar personal, nu mai iau în calcul această variantă. Astfel, mergem pe candidatura sa pentru al doilea mandat. De la PSD eu cred că domnul Liviu Dragnea va fi candidatul la alegerile prezidențiale. El are un mesaj pozitiv, are tipul de mesaj pe care îl dădea cu ani în urmă Ion Iliescu. Este împăciuitor, echilibrat, vorbește despre majorări, nu intră în polemici dure. Nu vor fi însă singurii candidați la președinție. Nu există emoții că PSD nu va intra în turul doi, dar eu cred că va mai apărea un candidat anti PSD care va intra în turul doi. Astăzi, când vorbim, mi-e teamă că președintele Iohannis nu intră în turul doi. Mai există și posibilitatea ca domnul Călin Popescu Tăriceanu, în cazul în care reușește să intre în turul doi, să câștige alegerile prezidențiale," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel