Ciuvică: Ce a spus Chirieac despre Tudose e aproape de PERFECȚIUNE

În contextul Comitetului Executiv Național al PSD de mâine, analiștii prezenți la Antena 3 au fost rugați să puna câte o întrebare cheie în actuala criză politică. 

Bogdan Chirieac: "Fundamental în acest moment este dacă onorata conducere a PSD este dispusă să lupte cu statul paralel sau să se salveze ei, pe persoană fizică de statul paralel?"

"Excepțional. A spus domnul Chirieac ceva de vis, aproape de perfecțiune, " a replicat imediat Mugur Ciuvică. 

"Am o întrebare pentru domnul prim-ministru Mihai Tudose. Vreau să îl întreb dacă sprijină cu toate forțele sale actualul proiect al legilor justiției. Un loc unde arde este capitolul acesta," a fost întrebarea lui Marius Pieleanu.

Răzvan Dumitrescu: "Cine este creierul în acest scenariu de dezbină și stăpânește? Pentru că dacă nu e un creier care face toate astea, întrebarea a doua ar fi cât de idioți pot fi?" 

Mugur Ciuvică: "Eu am spus deja că întrebarea domnului Bogdan Chirieac este aproape de perfecțiune ce să mai zic? Ar mai fi o chestie. Mai este un curent în PSD, acela de a nu-l mai lăsa pe Dragnea să ia decizii în PSD de unul singur. Întrebarea este dacă PSD hotărăște acest lucru de mâine.

"Întrebarea mea este de ce nu reacționează sistemul sanitar din România, să vină să îi bage pe PSD-iști la balamuc," a fost întrebarea lui Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel