Chirieac: Iohannis vorbește, e aproape uman. Orice ar face, e foarte bine

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre discursul lui Klaus Iohannis, dar și despre rectificarea bugetară.

Întrebat dacă e noul președinte mai deschis și mai dispus să ia întrebări din orice fel de domenii, de la kaiac canoe, la fotbal, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns, în direct, la România TV.

"Clar e un upgrade al domnului președinte Klaus Iohannis. Vorbește. E aproape uman. Adevărul e că la scorul pe care l-a obținut, să știți că orice face domnul Iohannis în perioada următoare este foarte bine. Orice ar face. Ei, acum, iată, vorbește cu jurnaliștii. Acum nu știu dacă se va întâmpla în fiecare zi sau se va întâmpla o dată pe an cum a fost în primul mandat, dar repet, orice face, orice decizie ia, e bine" a comentat Bogdan Chirieac. 

Despre rectificarea bugetară

 

Cu privire la rectificarea bugetară, comentată și de Klaus Iohannis, analistul politic a răspuns: "Probabil că nu vor fi majorări, oameni dați afară da, dar oricum publicul va aplauda orice. Perioada următoare nu va fi absolut nicio problemă, iar în locul Guvernului PNL, probabil că aș lua toate deciziile nepopulare acum, anularea majorării salariului minim...", a mai spus el.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27