Chirieac, după ce Marian Măgureanu a murit: Lucrurile s-au și închis. Afirmații făcute la supărare

Marian Măgureanu a murit / Foto: Facebook Marian Măgureanu
Marian Măgureanu a murit / Foto: Facebook Marian Măgureanu

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după vestea că Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu, primul șef al SRI, a murit. 

Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu, a murit la la vârsta de 51 de ani. El era internat în spital, de mai multe zile, fiind infectat cu noul coronavirus. Fosta s-a soție, Alina Petre, a făcut anunțul pe Facebook. 

Bogdan Chirieac: Acuzațiile probabil că nu erau susținute

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat la Antena3, duminică seară, că „ne aflăm în fața unui eveniment nefericit și transmit condoleanțe familiei pe această cale.”

Analistul politic a atras atenția asupra faptului că „Marian Măgureanu nu făcea politică, nu era parte din Serviciile Secrete. Profesorul Virgil Măgureanu, tatăl său, a scris istorie în acea perioadă, în 90-97. Probabil că memoriile sale vor lumina multe aspecte de la începuturile României democratice.”

Cât despre controversele dintre Marian Măgureanu și Alina Petre, Bogdan Chirieac a spus că „fosta soție a explicat foarte bine în cuvinte sentimentele sale și ce s-a întâmplat. Mai departe, cu acuzațiile făcute acum cinci ani, probabil că nu erau susținute. Lucrurile s-au și închis, multe dintre acele afirmații probabil că erau făcute de o doamnă la supărare.”

Anunțul făcut de fosta soție, Alina Petre

„Tatăl copilului meu a fost cel mai important bărbat din viața mea. Și asta pentru că nimeni nu este mai important decât copilul meu. Acum 2 ani ne-am cerut iertare unul altuia, cum am putut fiecare, chiar după decesul unui prieten foarte apropiat.

Pentru mine, deși am avut multe războaie, rămâne cea mai frumoasă amintire din viața mea, omul care mi-a fost soț, iubit, prieten și care mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, pe Maria. Nu există recunoștința mai mare față de el pentru acest lucru. Sunt sfâșiata de durere pentru el, pentru familia lui, dar în primul rând pentru fetița mea.

A plecat mult prea devreme și mult prea dureros pentru toți. Ma rog la Bunul Dumnezeu să-i lumineze calea într-un loc mai bun și sunt sigură că va veghea asupra celor pe care i-a iubit. Odihnească-se în pace!”, a transmis Alina Petre, fosta soție a lui Marian Măgureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel