Chirieac: Dragnea a rezolvat problema. Îmi pare rău pentru Codrin Ștefănescu, Ecaterina Andronescu și Nicu Bănicioiu

Bogdan Chirieac spune că problema disidenților din PSD a fost rezolvată odată cu anunțul lui Liviu Dragnea, potrivit căruia șeful PSD îl va propune pe Niculae Bădălău președinte al Consiliului Național. 

Chirieac spune că lucrurile par tranșate în acest moment în interiorul Partidului Social Democrat, iar Liviu Dragnea își va face echipa pe care o dorește. 

"Acest Congres va fi perfect organizat. Vor fi aleși numai cei care vor fi doriți de președintele partidului, de domnul Liviu Dragnea. Asta înseamnă un Congres bine organizat. Domnul Dragnea își va face echipa, în ciuda disidenței anunțate în acest moment în partid. Nu cred că vor exista probleme reale pentru domnul președinte Liviu Dragnea. Îmi pare rău pentru Codrin Ștefănescu, regret pentru Ecaterina Andronescu, pentru Nicu Bănicioiu, dar l-ați auzit foarte clar pe domnul Liviu Dragnea cum a rezolvat problema cu Niculae Bădălău, persoană care reprezenta o oarecare disidență în partid. A spus că după Congres va convoca Consiliul Național și îl va propune dânsul președinte al Consiliului. Acum stau și mă întreb, pe locul lui Adrian Năstase vine Nae Bădălău? Mă rog, aceasta este dinamica partidului," a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel