Chirieac, despre strategia lui Băsescu

Declarațiile lui Traian Băsescu referitoare la implicarea și susținerea Mișcării Populare au fost comentate de către analistul Bogdan Chirieac. În opinia acestuia, atitudinea președintelui Băsescu face parte dintr-o strategie pentru atragerea votanților către PMP.

"Cred că este vorba despre o strategie", a comentat Bogdan Chirieac. "Domnul Băsescu are o preocupare în acest moment, deoarece  nu mai este același Traian Băsescu din vara lui 2012.

Domnul Băsescu trebuie să-și  îndrepte toți alegătorii săi, câți mai sunt, 15 la sută, 20 la sută, cam atâta sunt, către Partidul Mișcarea Populară, deoarece multă lume l-ar putea confunda în continuare cu PDL. Să nu uităm că la referendumul din 29 iulie 2012, un milion de oameni au ieșit la vot să voteze împotriva demiterii președintelui, deși domnul Băsescu le spusese "nu veniți la vot". Un milion de oameni s-au dus la vot să fie siguri că domnul Băsescu nu pleacă de la Cotroceni", a spus Chirieac.

"Și atunci, înțeleg că fonduri multe nu are partidul, pentru că nu se pun bani în campanie. Care este cea mai sigură modalitate prin care mesajul domnului Băsescu, «dacă votați cu mine, votați PMP», să ajungă la public. În fiecare zi se întâmplă câte un eveniment. De la 1 Mai, de la saltul cu parașuta al doamnei Udrea, cu dânsul aflat în direct la televiziune spunând că ăsta este partidul meu, până în ziua de astăzi, media transmite pe gratis mesajul Partidului Mișcarea Populară", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Citește și: Traian Băsescu: Votez cu Mişcarea Populară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel