Traian Băsescu: Votez cu Mişcarea Populară

Traian Băsescu a răspuns, duminică, de la Palatul Cotroceni,  întrebărilor jurnaliştilor legate de promovarea unui partid politic din funcţia supremă în stat.

"Vă spun din nou, păcat că sunt cu steagurile în spate, că şi acum mă îmbrăcam la fel, am dreptul să mă îmbrac cum vreau. Voi vota Partidul Mişcarea Populară."

Întrebat dacă nu consideră că trece peste Constituţie prin promovarea însemnelor PMP, preşedintele Traian Băsescu a răspuns scurt:

"Prin Constituţie nu mi se interzice să votez", a continuat președintele statului.

Discuţia a început acum câteva zile când, aflat la Neptun, Traian Băsescu s-a fotografiat cu mai mulţi membri ai PMP.

Elena Udrea a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii intitulată "Traian Băsescu cu tinerii şi femeile din PMP". Fotografiile sunt realizate la malul mării, pe plajă.

Astfel, Traian Băsescu apare îmbrăcat în pantaloni albi, pantofi sport şi un tricou alb cu sigla PMP şi cu mesajul "Vote for PMP", alături de soţia sa, Maria Băsescu, purtând la rândul său un tricou cu sigla PMP şi cu inscripţia "Made me do it", precum şi de mai mulţi lideri şi candidaţi ai partidului, între care Elena Udrea, Cristian Preda, toţi având tricouri albe cu sigla PMP.

În unele dintre fotografii, preşedintele dă mâna cu candidaţi şi lideri ai PMP, între care Elena Udrea, care are şi ea un tricou alb cu sigla PMP şi inscripţia "I'm popular", şi Cristian Preda, îmbrăcat într-un tricou pe care este imprimată o poză cu mere roşii.

Citește și: Gafă la dezbaterea Fundației Mișcarea Populară, unde a vorbit Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel