Chirieac: Cum distrage Băsescu atenția de la CFR Marfă

Băsescu
Băsescu

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat cum încearcă președintele Traian Băsescu să distragă atenția de la faptul că a sabotat toată privatizarea CFR Marfă.

Bogdan Chirieac susține că prin ironia lansată la adresa lui Victor Ponta, cum că ar fi plecat "cu bona" în concediu la Miami în ziua în care a fost solicitată convocarea CSAT, șeful statului a deplasat toată discuţia de la faptul că a sabotat privatizarea CFR Marfă.

"Dl Băsescu urmărește o chestie directă, populistă, adevărată. (...) Acum dl Băsescu speculează, că se pricepe la lucrurile astea. A băgat un fitil în mentalul colectiv subliminal. Vedeți cum dl Băsescu a deplasat toate discuțiile de la faptul că dânsul a sabotat privatizarea CFR Marfă. Din sabotarea CFR Marfă de către Traian Băsescu s-a deplasat întreaga problemă pe concediul dlui Ponta", a spus analistul politic, luni, la Antena 3.

Declarația lui Băsescu

"Nu putem să lăsăm statul să funcţioneze după cum pleacă premierul, împreună cu bona în vacanţă, la Miami. Mergea şi el la Neptun şi ne vedeam repede (…) Atâta tot vorbim de premier, e în vacanţă, lăsaţi-l să se odihnească, vreţi să sughiţe? (...) Acum nu-mi puteți cere să îl caut pe premier că are o problema de legalitate. Poate bona, dar şi bona e tot la Miami, aşa că...", a spus, luni, Traian Băsescu, în cadrul unei declarații de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel