Chirieac anunță momentul în care va cădea majoritatea parlamentară

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că actuala majoritate parlamentară va rezista până pe 24 august, când, în opinia sa, Codul fiscal va pica în Legislativ.

”Majoritatea va rămâne până pe 24 august. După ce pică Codul fiscal în Parlament, n-o să mai fie majoritate și abia atunci vor avea loc modificările”, a comentat analistul politic, în ediția de luni a emisiunii ”La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Întrebat de moderatoarea Dana Grecu ce se va întâmpla pe 24 august, Bogdan Chirieac a răspuns: ”În momentul în care a fost propus dl Mihai Răzvan Ungureanu director SIE și a trecut prin Parlament grație UNPR, explicația a fost simplă - în chestiunile de securitate națională, dl vicepremier Oprea anunțase cu luni de zile înainte că este alături de dl președinte Iohannis. În chestiunile de Guvern, a spus că este alături de Victor Ponta, nu de PSD”.

Vezi și: Bogdan Chirieac, întrebări pentru Victor Ponta. Anunțurile serii făcute de premier

”Nu știu ce se va întâmpla până pe 24 august, dar sigur vom afla înainte să se întâmple. Însă eu cred cu tot mai multă putere, mai ales după ieșirea de vineri a guvernatorului BNR, care știe ce vorbește, dl Isărescu, că nu va trece noul Cod fiscal.

Vă dați seama că l-ar pune pe președinte într-o poziție incredibil de nefavorabilă. Deci, nu va trece! Ei, acela va fi, în opinia mea, un moment de schimbare a majorității parlamentare”, a continuat Bogdan Chirieac.

Chestionat în continuare de ce nu va trece Codul fiscal, în condițiile în care majoritatea parlamentară este aceeași, analistul politic a explicat: ”Fiindcă am impresia că toate consecințele aplicării acestui Cod fiscal nu sunt estimate până la final”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel