Chirieac, întrebare cheie pentru Ciolacu. Liderul PSD, răspuns tranşant: "Prin asta a trecut partidul. Cea mai neagră perioadă!"

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare cheie lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, după aflarea rezultatelor de la Bucureşti.

"Ţinând seama de faptul că PSD a obţinut un scor foarte bun la Bucureşti, în raport cu cât a luat anul trecut la europarlamentare şi ţinând seama de alte rezultate pe care le aşteptaţi în ţară, ce urmează să întreprindeţi în partid pentru alegerile parlamentare, fiindcă alegerile de la Bucureşti sunt în principal despre parlamentare. Tendinţa de la Bucureşti se duce şi în parlamentare. Ori ce vedem: se impune PSD, USR-ul care nu e foarte prezent însă în mediul rural, iar PNL a luat locul 3 la Bucureşti. Ce se întâmplă de acum încolo?", l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Marcel Ciolacu, în direct la Antena 3.

"PSD, din punctul meu de vedere, a depăşit în acest moment cea mai neagră perioadă din 1990 încoace. Niciodată partidul nu a venit după două înfrângeri catastrofale la europarlamentare şi prezidenţiale, cu un trend descendent. Vorbim de o perioadă de zece luni de zile. Categoric nu pot fi fericit când văd rezultatele din Bucureşti. Am o mulţumire când văd rezultatul politic, crescut de la 16,2 la 33% pe Bucureşti. (...) Drumul pe care a pornit PSD e unul corect. Dacă se aştepta cineva ca PSD să câştige en fanfare alegerile, după toată această perioadă înseamnă că nu am avut nicio realitate politică. PSD-ul se află într-un proces de restructurare şi modernizare. Vor trebui luate decizii în forurile interne ale partidului  ca să vedem ce drum avem de urmat pentru alegerile generale", a răspuns Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel