Chiliman sare la gâtul lui Antonescu pe fondul tensiunilor din PNL

chiliman a
chiliman a

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, exclus din PNL anul trecut, susține că președintele liberalilor, Crin Antonescu, se folosește de numele său pentru a câștiga capital electoral și dezinformează că edilul încă mai este înscris în Partidul Național Liberal.

"Le reamintesc bucureștenilor că am fost exclus din PNL în 2013 pentru că m-am opus subordonării acestui partid istoric obsesiei pentru putere, oportunismului politic și disprețului față de lege și față de statul de drept manifestate de Crin Antonescu. Am ales să rămân primar independent, să îmi dedic activitatea proiectelor de dezvoltare a Sectorului 1 și să susțin, din această postură, proiectul relansării PNȚCD în parteneriat cu Inițiativa România Liberală", a spus Chiliman, într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Chiliman susține că încercarea PNL de a câștiga simpatie electorală prin folosirea numelui său este dovada crizei de credibilitate în care se află acest partid.

"(...) Deplâng situația în care Crin Antonescu a adus Partidul Național Liberal din care am făcut parte timp de 24 de ani. Simplul fapt că PNL nu mai poate câștiga simpatie electorală decât prin folosirea numelui unui primar independent, exclus din partid ca opozant al președintelui, este cea mai bună dovadă a crizei de credibilitate în care se află acest partid. Pentru a mai avea o șansă de recâștigare a încrederii românilor, PNL trebuie să renunțe la Antonescu, nu să folosească abuziv și mincinos numele lui Chiliman", a mai spus Andrei Chiliman. 

Andrei Chiliman este președintele Consultativ al Inițiativei România Liberală, platformă pe care a creat-o după ce a fost exclus din PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel