Chilian: Chiar ne-am tâmpit cu totul! Craci mișto și-o țoapă

Florin Chilian a povestit că a fost să vadă "Carousel", la Teatrul Bulandra, o adaptare de Andrei Şerban şi Daniela Dima după piesa LILIOM de Ferenc Molnar şi filmul cu acelaşi titlu de Fritz Lang.

Artistul a făcut o cronică a spectacolului și iată ce a ieșit.

"Andrei Serban in Car(o)usel - cronica subiectiva a unei intamplari miraculoase.


Andrei Serban - serioasa bucurie copilaroasa a unui om mare de a juca.


Alexandra Fasola - absolut senzationala


Vlad Ivanov - maturitate artistica


scenografia - Octavian Neculai - genial

Drept e ca au fost si altii taman pana-n fund la taxatoare. Pe unii nu i-am vazut eu, pe altii nu i-am auzit sunetul fiind foarte prost - in unele locuri ca la o nunta cu salam, salam, salam se stie, se stie, se stie... Locuri neocupate la un spectacol in care joaca Andrei Serban?!... Chiar ne-am tampit cu totul! Craci misto si-o tzoapa.


Grea meserie, cumplit de grea piesa - ca la Andrei Serban.


Nici constiinta faptului ca joaca alaturi de Serban nu am regasit-o la colegii de scena ai Alexandrei Fasola. Bucuria nici atat. Publicul... unii habar nu au avut ca erau deja parte din spectacol inca din clipa in care din strada au intrat in foaier.

[citeste si]


Acum multi ani o gasca de imbecili netalentati l-au gonit pe Andrei Serban de la Teatrul National. Resturile haitei de prea putin actori au tacut complice, cica toti artisti fiind. S-au trezit doua, trei caractere sa-l apere pe Serban dar au fost repede inghititi de ordinari.


Andrei Serban inviase tot teatrul romanesc cu efvervescenta artistica creata acolo la national, toate teatrele din Bucuresti si din tara renascusera parca. Acum nu are cine juca, "divele" arzand-o cool pe la televovele cu soferi imberbi. Nici nu indraznesc sa visez unde am fi ajuns cu totii daca...", a scris Florin Chilian pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel