Chichirău, PROTEST în Senat: Șerban Nicolae a fost foarte deranjat

Cosette Chichirău, deputat USR, a protestat luni în Senat, alături de colegii săi, împotriva legii grațierii.

"PROTEST USR împotriva legii grațierii. Luni a fost introdusă pe ordinea de zi a Senatului legea grațierii. Această lege trebuie respinsă, indiferent că este forma guvernului sau forma din comisii, pentru că nu rezolvă problema pe care pretinde că o rezolvă, și anume aglomerarea penitenciarelor, ci încearcă prin toate metodele posibile să-i scape pe politicienii corupți de pedeapsă. În forma actuală, legea și-a pierdut aproape total obiectul: numărul de femei însărcinate și de persoane peste 60 de ani care ar beneficia de această grațiere este ZERO.

Am cerut Senatului să respingă legea. La ora 16:00 am mers în plen cu pancarte ca să transmitem un mesaj clar: România are nevoie de o clasă politică serioasă, care se ocupă de problemele țării, nu de propriile interese. Am fost dați afară din sala de plen, așa că ne-am dus la balcon.

Șerban Nicolae a fost foarte deranjat de prezența useriștilor și a mea în special. Deși n-am scos niciun sunet, i s-a părut că nu se poate dezbate cu noi în aceeași cameră și a zis: "Să facem o discuție rațională, parlamentară, fără perturbări și fără Chichirăi."

Legea a fost întoarsă în comisie. Forma care va intra săptămâna viitoare va fi mult mai periculoasă: în forma înaintată de Guvern, sunt grațiate infracțiunile electorale și condamnările cu suspendare. Cadou pentru Dragnea și prietenii lui. De aceea, protestul este esențial, atât cel civic cât și cel parlamentar", a spus Cosette Chichirău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel