CFR, cupoanele de reducere transmisibile între soți

Senatorul liberal Constantin Traian Igaş a solicitat Ministerului Transporturilor să verifice felul în care echipele de control ale CFR Călători aplică legea în privinţa pensionarilor care beneficiază de cupoanele-talon cu 50% . Conform Ministerului, tichetele de reducere CFR sunt transmisibile între soți. 

În urma unei audienţe pe care am avut-o la cabinetul parlamentar, m-am adresat ministrului Transporturilor cu solicitarea de a clarifica interpretarea şi aplicarea legii în ceea ce priveşte posibilitatea de a transfera între soţi acele cupoane-talon cu reducere. Aceasta, deoarece sunt situaţii când, din cauza unor evenimente neprevăzute şi independent de voinţa sa, deţinătorul tichetului nu poate călători cu aceste tichete în termenul de valabilitate', a declarat senatorul Constantin Traian Igaş. 

Potrivit acestuia, în răspunsul primit de la Ministerul Transporturilor se precizează clar că tichetele de călătorie sunt transmisibile între soţi, cu condiţia prezentării talonului special de călătorie al titularului şi cu încadrarea în numărul total de călătorii la care are dreptul titularul. 

Prin documentul primit din partea ministrului Transporturilor se clarifică faptul că aceste cupoane sunt transferabile între soţ şi soţie. Această informaţie este foarte importantă şi consider că trebuie să ajungă la posesorii de cupoane-talon pentru că le va fi de real folos, a adăugat senatorul Constantin Traian Igaş. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel