EXCLUSIV  CFR Călători, fără săgeata albastră. Contract controversat, expirat! Situație critică

Florin Răvdan / 02 iul 2019 / 17:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

CFR Călători a rămas fără săgeata albastră! Ieri a expirat contractul dintre CFR Călători şi firma din Cluj care trebuia să le repare. 

UPDATE: Drept la replică de la Remarul 16 Februarie: EXCLUSIV Ce se întâmplă cu săgeata albastră? Remarul 16 Februarie, precizări

Remarul 16 Februarie, contractorul reparaţiilor la celebra săgeată albastră, nu a reuşit să repare decât şase din cele o sută douăzeci de automotoare pe care CFR Călători le are în exploatare.

În acest moment, contractul de reparaţie este expirat, iar pentru a putea fi reparate va trebui lansată o nouă licitaţie care va lăsa CFR Călători şi fără aceste trenuri.

Acest contract a fost deja prelungit de două ori de când a fost încheiat, iar firma din Cluj nu a reuşit să livreze decât un automotor reparat o dată la trei luni.

Trebuie precizat că Remarul 16 Februarie este societatea lui Călin Mitică, cel care deţine şi Transferoviar Grup, principalul concurent al CFR Călători.

O solicitare pentru clarificarea situației a fost trimisă către Ministerul Transporturilor. DCNews va publica răspunsul de îndată ce va fi transmis. 


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26