EXCLUSIV  CFR Călători, fără săgeata albastră. Contract controversat, expirat! Situație critică

CFR Călători a rămas fără săgeata albastră! Ieri a expirat contractul dintre CFR Călători şi firma din Cluj care trebuia să le repare. 

UPDATE: Drept la replică de la Remarul 16 Februarie: EXCLUSIV Ce se întâmplă cu săgeata albastră? Remarul 16 Februarie, precizări

Remarul 16 Februarie, contractorul reparaţiilor la celebra săgeată albastră, nu a reuşit să repare decât şase din cele o sută douăzeci de automotoare pe care CFR Călători le are în exploatare.

În acest moment, contractul de reparaţie este expirat, iar pentru a putea fi reparate va trebui lansată o nouă licitaţie care va lăsa CFR Călători şi fără aceste trenuri.

Acest contract a fost deja prelungit de două ori de când a fost încheiat, iar firma din Cluj nu a reuşit să livreze decât un automotor reparat o dată la trei luni.

Trebuie precizat că Remarul 16 Februarie este societatea lui Călin Mitică, cel care deţine şi Transferoviar Grup, principalul concurent al CFR Călători.

O solicitare pentru clarificarea situației a fost trimisă către Ministerul Transporturilor. DCNews va publica răspunsul de îndată ce va fi transmis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel