CEx PSD: Candidat pentru funcția de președinte al României. Pieleanu: Cine câștigă lupta

Luni are loc ședința Comitetului Executiv al PSD în care se vor discuta mai multe subiecte importante despre care a vorbit sociologul Marius Pieleanu la Antena 3.

"Ce știu până acum este faptul că luni, la Comitetul Executiv, unul dintre politicienii importanți ai PSD, ca să nu spun baron, va propune organizarea unui congres extraordinar având ca principal punct, pe ordinea de zi, nominalizarea unui candidat din partea PSD pentru funcția de președinte al României. Cu această propunere, luni, vor fi de acord mai mulți politicieni. Va fi o temă importantă care ar putea produce un soi de furtună în această ședință", a zis Marius Pieleanu.

[citeste si]

"Mai sunt și alte lucruri, cum ar fi propunerea ca Ministerul Apelor să treacă la Ministerul Agriculturii. Acest lucru va însemna mergerea cu un nou guvern în Parlament pentru că s-ar schimba componența actualului guvern. Rămâne de văzut dacă aceste teme vor fi concretizate luni. Va fi încă o bătălie pe care Liviu Dragnea o va duce. În opinia mea, va fi o luptă câștigată de Liviu Dragnea, fără a mă grăbi neapărat să dau un verdict. Nu cred că Liviu Dragnea este mai puțin puternic astăzi față de cum era data trecută când a pus problema schimbării premierului", a mai spus sociologul la Antena 3.

Cel mai important aspect

"Lucrul cel mai important este decizia partidului de a-și fixa, măcar cu caracter orientativ, o personalitate a partidului care să candideze pentru funcția de președinte al României. În prezent, Klaus Iohannis este singurul jucător valid și real pe piață. În mod normal, ar trebui să fie și cineva în contrapondere, chiar dacă mai sunt două ani până la alegeri măcar de dragul disputei mediatice, dacă nu și din alte motive", a adăugat Marius Pieleanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel