EXCLUSIV  CEX: Excluderi PSD. Robert Negoiță și Mihai Tudose, declarații de ultimă oră

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Ca urmare a anunțatului CEX al PSD, care va tranșa problemele apărute după ce o serie de lideri ai partidului i-au cerut demisia președintelui Liviu Dragnea, DC News a vrut să afle dacă acești lideri se așteaptă să fie propuși pentru excluderea din partid.

Codrin Ștefănescu a fost întrebat dacă Liviu Dragnea mai poate continua colaborarea, ca președinte de partid, cu Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu după ce aceștia i-au cerut public demisia.

"După opinia mea, cu o parte dintre ei, nu știu dacă poate continua, ca președinte al partidului. De altfel, și nouă din conducere, ne este dificil să colaborăm cu ei. Nu e cineva neaparat țintă, dar vom discuta bărbătește, ca să zic așa”, a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Ce spune Robert Negoiță

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță nu se simte vizat de o potențială excludere, dar nici nu s-a arătat foarte surprins de o asemenea posibilitate.

"Nu au niciun motiv să mă excludă. Nu mă aștept la așa ceva. Nu am așteptări de acest gen. E adevărat că nici nu m-ar surprinde prea tare o astfel de posibilitate, dar nici nu cred să se întâmple prostia asta", a spus liderul PSD pentru DC News.

"Sunt declarații ale unor vicepreședinți..."

Pe de altă parte, președintele PSD Brăila, Mihai Tudose, a explicat că aceste aspecte ar trebui mai întâi să apară pe ordinea de zi a CEX-ului pentru a putea fi luate în serios. Tudose nu consideră că ar trebui să comenteze declarațiile lui Codrin Ștefănescu sau speculațiile din mass-media în condițiile în care vicepreședinți ai PSD au exprimat poziții diferite de acestea.

"Să așteptăm să fie CEX-ul, să avem o ordine de zi oficială. Voi comenta atunci când aceste lucruri sunt sigure, nu ce spune media. Sunt declarații ale unor vicepreședinți ai partidului care nu sunt în concordanță cu declarațiile invocate de dumneavoastră (n.r. ale lui Codrin Ștefănescu). Dar nu stăm acum să vedem cine are dreptate", a declarat Tudose pentru DC News.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel