Cetăţean sirian, lipit ca magnetul de motorul unui autocar turcesc care intra în țară

Un cetăţean sirian care nu avea documente de călătorie a fost prins de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să intre în România, prin PTF Giurgiu-Ruse, ascuns sub compartimentul motor al unui autocar ce venea din Turcia.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat în această dimineaţă pentru a intra în ţară un cetăţean turc în vârstă de 55 de ani care conducea un autocar ce efectua curse de transport persoane pe ruta Turcia-România. La controlul de frontieră, sub compartimentul motor al autocarului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă o persoană de sex masculin. În urma cercetărilor efectuate, a fost stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţean sirian în vârstă de 34 de ani", se arată în comunicatul de presă emis marţi de ITPF Giurgiu. 

La cercetări, sirianul a declarat s-a ascuns în acest loc într-o parcare din Turcia, profitând de faptul că nu era nicio persoană în jurul autocarului şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea documente de călătorie şi dorea să ajungă într- un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei sirianului şi, conform protocolului romano-bulgar, acesta a fost preluat de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel