Cetăţean român, prins fără bilet în avionul de la Viena la Bucureşti. Cursa a fost anulată

 / Foto: Pixabay
/ Foto: Pixabay

O cursă Austrian Airlines, între Viena şi Bucureşti, a fost anulată după ce un român a fost prins la bord fără bilet. 

Cursa trebuia să aibă loc marţi, pe 25 iulie, de la Viena la Bucureşti, operată de Austrian Airlines, însă a fost anulată după ce despre unul dintre pasagerii de la bord s-a aflat că nu avea bilet. 

Echipajul de bord l-a escortat pe bărbat înapoi la poarta de îmbarcare, unde a fost predat autorităţilor. Acesta nu a opus rezistenţă, declară Raimund Schwaiglehner, purtătorul de cuvânt al poliţiei, pentru Puls 24. De asemenea, la o verificare ulterioară, s-a aflat că bărbatul nu avea cazier judiciar. 

După acest incident, întreaga aeronavă a trecut printr-o verificare de securitate de către personalul Austrian Airlines, dar şi de către autorităţi. 

"Este o procedură standard, care se întâmplă de fiecare dată când sunt implicate autorităţile", a declarat un purtător de cuvânt al Austrian Airlines- 

"Nu a existat, însă, niciun pericol, pentru că acest bărbat a trecut prin filtrele de la Securitate", a mai transmis acesta. 

Momentan, are loc o investigaţie pentru a se afla cum a putut bărbatul de 35 de ani să treacă de controlul de la poarta de îmbarcare fără un bilet valid. 

Din cauza verificărilor extinse, avionul nu a mai putut decola marţi seară, iar pasagerii au trebuit să facă din nou check-in-ul pentru zborul de miercuri dimineaţă. Între timp, toţi pasagerii au ajuns la Bucureşti, transmite Austrian Airlines. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel