Lucrări Centura București. CNAIR a desemnat câștigătorii pentru loturile 3 și 4

Asfaltare - foto ilustrativ
Asfaltare - foto ilustrativ

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorii pentru proiectarea și execuția loturilor 3 și 4 ale Centurii București, a anunțat, marți, compania.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CNAIR, marți, pentru lotul 3, ofertantul desemnat câștigător este Nurol Insaat Ve Ticaret A.S., cu preţul de 428.827.572,23 lei fără TVA și un punctaj total de 98,23 puncte, din care 48,23 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni. Lungimea lotului 3 este de 8,6 km, potrivit CNAIR.

Ofertantul desemnat câștigător pentru proiectarea și execuția lotului 4 este Asocierea SC SA&PE Construct SRL - SC SPEDITION UMB SRL - SC TEHNOSTRADE SRL (SC SA&PE CONSTRUCT SRL - Lider de asociere), cu preţul de 312.633.551,09 lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 30 de luni, din care, 12 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni. Lungimea lotului 4 este de 4,47 km.

„Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, anunță CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel