EXCLUSIV  Cel mai slab ministru în viziunea lui Codrin Ștefănescu: E jenant! Toată presa îl atacă, iar el n-are treabă. Al cui ești de te-a pus Ciolacu în Guvern?

Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a spus cine este, în viziunea sa, cel mai slab ministru din Guvernul actual.

El l-a nominalizat pe Florin Spătaru, ministrul Economiei.

„Mă uit la ministrul ăsta al Economiei care este de la PSD - Florin Spătaru. E jenant! Toată presa îl atacă toată ziua, iar el n-are nicio treabă. Al cui ești, domnule, de te-a pus Ciolacu ministrul Economiei? Nu răspunde la nicio întrebare, doar vine cu niște comunicate”, a zis Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că, de-a lungul vremii, au mai fost miniștri slabi la Economie, cum ar fi Dănuț Andrușcă.

„Ministrul de acum este o glumă pe lângă Andrușcă, iar Andrușcă, da, nu a fost cea mai fericită nominalizare. Dar ce este acum este de domeniul absurdului. Oamenii ăștia care ne conduc țin de domeniul absurdului”, a mai zis Codrin Ștefănescu la DC News și DC News TV. 

Vezi mai multe aici, de la minutul 39:

Cine este Florin Spătaru

Florin Spătaru s-a născut la 22 decembrie 1969. A absolvit Liceul industrial "Radu Negru" din Galaţi (1984-1988) şi Facultatea de Mecanică / Nave - Universitatea din Galaţi (1989-1994). Deţine un Master în inginerie şi arhitectură navală la Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi (1994-1995), potrivit CV-ului său publicat pe http://pfe.aracis.ro/.

Este licenţiat în contabilitate şi informatică de gestiune la Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi (1997-2002); absolvent al unui curs al London Business School (2009).

Şi-a început activitatea profesională ca inginer proiectant la OPACS S.R.L., Galaţi (1994-1995) şi, apoi, ca inginer în cadrul Şantierului Naval Damen Galaţi - membru al Grupului de Şantiere Navale Damen din Olanda (1995-2003).

A ocupat funcţiile de director economic adjunct (2003-2004), director economic (2004-2009) şi director HR & Afaceri Corporatiste (din octombrie 2009) în cadrul Şantierului Naval Damen Galaţi, conform http://pfe.aracis.ro/.

Din ianuarie 2009, a fost vicepreşedinte al ANCONAV, Asociaţia naţională a Constructorilor de Nave din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel