Cel mai nou plan al lui Putin. Ministrul Vasile Dîncu: Toate sursele de informații indică următorul lucru

În contextul războiului din Ucraina, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a vorbit despre planurile președintelui rus Vladimir Putin.

Întrebat, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii jurnalistului Radu Tudor, ce noi evaluări are în legătură cu intențiile lui Vladimir Putin și evoluția războiului din Ucraina, ministrul Vasile Dîncu a făcut următoarele precizări:  „În acest moment, cu siguranță, toate datele arată că Vladimir Putin a încercat să tragă de timp, pentru a fortifica zona Donbas. Cred că are nevoie de o victorie, de o mică victorie măcar, pentru a putea să treacă la negocieri. (...) Se pare că, în viitoarele zile, în săptămâna care vine, toate sursele de informații spun că vom vedea o nouă ofensivă care se va solda cu pierderi de vieți omenești și fluxuri migratorii mai mari!”

„Să sperăm că, totuși, diplomația va reuși să blocheze această violență cât se poate de repede”, a subliniat ministrul Vasile Dîncu în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”.

Vezi și: Rezerviști, stagiu militar voluntar pentru români. Dîncu spune că mulți s-au arătat interesați: Se poate câștiga în jur de 3.000!

Citește și / Mesajul premierului Nicolae Ciucă la Stand Up For Ukraine

România este alături de copiii, femeile și civilii care suferă din cauza războiului, a spus premierul Nicolae Ciucă.

„Guvernul României este alături de Ucraina, de milioanele de copii, femei și civili care suferă din cauza războiului”, a spus premierul Nicolae Ciucă la evenimentul Stand Up For Ukraine.

În cadrul evenimentului, comunitatea internațională se mobilizează pentru strângerea de fonduri.

„Sunt vremuri pentru solidaritate, curaj și umanitate. Este timpul să dovedim puterea bunătății din sufletele noastre. Cu toții sperăm la pace, dar, până atunci, suntem cu toții alături de Ucraina”, a mai spus premieru Nicolae Ciucă.

Citește și / Marea Britanie va trimite vehicule blindate și sisteme de rachete anti-navă în Ucraina

Marea Britanie va trimite 120 de vehicule blindate și noi sisteme de rachete anti-navă pentru a sprijini Ucraina, în urma discuțiilor de sâmbătă dintre premierul Boris Johnson și președintele Volodimir Zelenski.

„Datorită conducerii hotărâte a președintelui Zelenski și a eroismului și curajului poporului ucrainean, scopurile monstruoase ale lui Putin sunt zădărnicite”, a declarat Boris Johnson, după întâlnirea cu Volodimir Zelenski, potrivit unui comunicat al Guvernului, citat de BBC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel