Cel mai bun student român pleacă din România

Diana Beatrix Velicu, „Cel mai bun student al anului din România" este recent absolventă a U.M.F „Carol Davila” din București.
Diana Beatrix Velicu, „Cel mai bun student al anului din România" este recent absolventă a U.M.F „Carol Davila” din București.

Liga Studenților Români din Străinătate a premiat cei mai buni studenți români din țară și din străinătate, la Palatul Parlamentului. 

Premiul pentru „Cel mai bun student român din România” a fost acordat Dianei Beatrix Velicu, studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti. Aceasta a declarat în cadrul evenimentului faptul că va pleca să studieze în Statele Unite, la University of California, Los Angeles. La fel ca majoritatea dintre cei premiați, nu știe dacă se va întoarce să profeseze în România: „Din păcate voi pleca să contiunui studiile pe domeniul pe care sunt pasionată, sunt tânăr medic stomatolog. Sper ca într-o zi să mă întorc aici. Promit că toate cunştinţele pe care le voi acumula, le voi folosi aici. Vreau să le mulţumesc părinţilor şi profesorilor pentru sprijinul acordat”, a afirmat Diana Beatrix Velicu.

Cea mai bună studentă din România a fost admisă în programul de rezidențiat în Ortodonție și ortopediedento-facială, fiind primul român care reușește această performanță.

Și Sebastian Burduja, Președinte Fondator și de Onoare al LSRS a declarat în deschiderea evenimentului faptul că va părăsi România: „M-am gândit mult şi am decis că trebuie să plec din România. Sunt cuvintele pe care le auzim atât de des”, spune Sebastian Burduja, Preşedinte Fondator şi de Onoare LSRS, în deschiderea evenimentului.

Sursa: ZF.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel