Ce vrea Liviu Dragnea să facă în închisoare. Anunţul fostului lider PSD

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Potrivit Antena 3, fostul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat prin intermediul avocatei Flavia Teodosiu, ce are de gând să facă pe perioada încarcerării. Acesta a început, spune avocata, să citească foarte mult şi vrea chiar să lucreze pentru a-şi mai reduce din pedeapsă. 

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman şi este închis, în acest moment, la penitenciarul Rahova, unde trebuie să treacă prin perioada de carantină de 21 de zile, prevăzută în lege. 

Schimbări importante în PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea 

La nici 24 de ore după arestarea lui Liviu Dragnea, PSD s-a reorganizat, iar mai mulţi membri loiali fostului preşedinte PSD au fost îndepărtaţi din funcţii. Un exemplu este chiar secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, care a fost înlocuit de Rodica Nassar. 

Şi Gabriela Firea a revenit la sentimente mai bune faţă de PSD. Primarul general al Capitalei este noul preşedinte interimar al PSD Bucureşti, dar şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional. 

La şefia Camerei Deputaţilor a fost validat de partid şi de parlament Marcel Ciolacu, cândva om de încredere al lui Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel