Ce se întâmplă la școala aflată sub patronajul Principelui Radu

Leaders School este prima școală de leadership din România, care oferă tinerilor cu vârste de peste 18 ani șansa de a învăța direct de la practicieni teorii și exemple concrete în materie de leadership. O spune și Voicu Ștefan – absolvent al Facultății de Inginerie a Instalațiilor din cadrul UTCB care a povestit pentru DC News că acest program i-a schimbat viața datorită faptului că a avut parte de o experiență inedită.

Cum a ajuns Voicu Ștefan la Fundația Leaders

[caption id="attachment_417938" align="alignleft" width="310"] Stefan Voicu, despre leadership[/caption]

”În prima etapă, am fost la programul Leaders Education, program care s-a desfășurat la Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB), acolo unde eram student. După ce s-a terminat acest program care mi-a plăcut foarte mult, am intrat pe site-ul lor și am văzut că mai au şi alte programe pe care le desfaşoară. Așa am aflat de Leaders School. Pentru a participa la acest eveniment, costa 500 de euro, bani pe care nu îi aveam.

La un moment dat însă, am văzut că s-au oferit bursele pentru Leaders School. Erau mai multe companii care ofereau burse anumitor studenți care trebuiau să îndeplinească mai multe criterii, în funcție de profilul companiei în cauză. Pentru a obține bursa respectivă, eu am dat o serie de interviuri și așa am reușit să obțin participarea mult datorită”, ne-a mărturisit Ștefan Voicu.

Ce pot face tinerii în cadrul Leaders School

Tinerii care au șansa să obțină o bursă la școala care se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale, Regele Principele Radu, petrec șase zile alături de oameni cu experiență de la care au ce învăța. Există mai multe sesiuni de training, iar la final este susținută o simulare de business în care studenții pun în aplicare ceea ce au învățat, realizând totodată cât de dificil este să pui în practică conceptele asimilate pe parcursul unei săptămâni.

La întrebarea << Cum te-a ajutat această experiență?>>, Ștefan Voicu a spus pentru DC News că Leaders School i-a oferit o serie de oportunități. ”Dacă nu era Leaders School, eu nu munceam unde muncesc acum. După această experiență, am fost invitat la o emisiune realizată de postul Monney Channel unde am vorbit despre o idee de business în agricultură – soluții inovatoare de irigat. Mulți antreprenori vor să își ia o parte din angajați de pe băncile Leaders School, deoarece aceștia trec deja printr-un proces riguros de recrutare, iar experienţa avută în cursul respectivei săptămâni lasă o amprentă de calitate asupra identităţii lor ca şi viitori lideri ai societăţii. (...) Am cunoscut multe personalităţi extraordinar de interesante și mi-am făcut mulți prieteni atât în rândul colegilor cât şi în în rândul organizatorilor. Leaders School a acţionat pentru mine ca o injecție cu o doză foarte mare de încredere în sine”, a adăugat tânărul.

Principele Radu spune care este definiția unui lider

”Ar trebui ca liderul să fie definit tot atât de simplu precum definim democrația, iar democrația este un sistem în care oamenii au dreptul să își aleagă liber pe cine își doresc ei. Liderul este un om public care are o răspundere. România are mai multe hopuri de trecut. Nu poți fi liber într-o societate șubredă. Nu foloseșe la nimic să ai putere dacă ești în mlaștină. Are rost să ai putere pe o construcție solidă care nu mișcă”, a spus Alteța Sa Regală Principele Radu într-un interviu acordat recent.

Următoarea ediție LEADERS School, editia a 13-a se va desfășura în perioada 30 martie – 5 aprilie 2014. Tinerii vor avea șansă să interacționeze cu tineri lideri care vor construi România de mâine, să interacționeze cu liderii din business-urile de top și să învețe din secretele leadershipului. Mai multe detalii aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel