Ce se întâmplă cu salariile. Violeta Alexandru: Rețineți, vă rog, asta!

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un anunț de ultim moment la Realitatea Plus. 

"Vreau să fac câteva referiri despre a impune un principiu corect în funcționarea administrației publice. Și anume, să stabiliească faptul că, atâta vreme cât își fac treaba ești apt de muncă, iar când nu mai ești apt de muncă, ieși la pensie. Sper că suntem de acord cu acest principiu. Prin urmare, trebuie să rețineți că nu interzicem nimănui să muncească. Reglementarea pe care o propunem este o măsură corectă față de resursele publice. Nu poți să pretinzi că ești inapt de muncă și să soliciți pensia, după care să te întorci în sitemul public, de unde rezultă că erai apt de muncă.

Reglementarea noastră se adresează acestui segment, acestor oameni care, pe de o parte, consideră că a venit momentul să iasă la pensie și la scurtă perioadă revin în sistemul public și spun că pot să muncească", a declarat Violeta Alexandru.

Întrebată de moderatorul Realitatea Plus dacă ia în calcul măsura de creștere a vârstei de pensionare, ministrul Muncii a spus: "Am avut o discuție, dar încă nu am putut să facem cumulările necesare. 

"Momentan, sunt tineri care așteaptă să se angajeze în sistemul public și care n-ar refuza să ia în considerare o carieră în sistemul public, la cât de multe avantaje ai să lucrezi la stat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel