Urmărește emisiunea live


Ce recomandări are Sulfina Barbu pentru Preda și Macovei

Vicepreședintele PDL Sulfina Barbu a declarat, marți, la RFI, că sancțiunea primită de Cristian Preda este un motiv de reflecție pentru toți membrii democrat liberali, recomandându-le totodată celor care au criticat conducerea partidului să nu se comporte ca "ca nişte reprezentanţi mass-media".

BPN al PDL nu va mai pune în discuție și alte voci critice din partid, a afirmat Sulfina Barbu: "Nu cred că mai este cazul să discutăm despre alţi colegi, din moment ce dumnealor au fost solidari cu domnul Cristian Preda şi nu au avut obiecţii personale, obiecţii vis-a-vis de partid. A fost un proces de solidaritate care s-a produs pentru domnul Cristian Preda. Eu cred că este un subiect închis. Este un motiv de reflecţie pentru toţi colegii noştri sancţiunea pe care a primit-o domnul Cristian Preda şi sunt convinsă că se vor întoarce la partid să pună umărul la reconstrucţia acestei structuri", a explicat liderul democrat-liberal.

Sfaturile Sulfinei Barbu pentru colegii din PDL  

Sulfina Barbu atrage atenția colegilor care au criticat conducerea partidului că nu este indicat să se comporte "ca nişte reprezentanţi mass-media". "Sunt convinsă că oricare dintre dumnealor merg la serviciu. Nu pot să muncească de la distanţă nici domnul Preda la facultate, nici doamna Monica Macovei la Parlamentul European şi fiecare în domeniul său de activitate. Nu poţi să te comporţi ca un reprezentant mass-media. Da, un reprezentant mass-media are dreptul să privească din exterior, să analizeze, să critice, dar un membru trebuie să se implice. Nu poţi să te implici de la distanţă. Este un lucru esenţial. În primul rând, partidul înseamnă oameni şi activitatea fiecărui membru de partid duce la o activitate a partidului corespunzătoare sau mai puţin corespunzătoare. Fiecare membru trebuie să se gândească ce a făcut în săptămâna care s-a încheiat sau în săptămâna în curs ce face pentru partid (...). Nu poţi să faci activitate politică de la distanţă şi nici de pe blog!", a conchis Sulfina Barbu.

Biroul Permanent al PDL a decis, luni, suspendarea din partid a lui Cristian Preda timp de 6 luni la propunerea președintelui PDL, Vasile Blaga. Cazurile Sever Voinescu și Toader Paleologu nu au mai fost discutate, în timp ce Daniel Funeriu și Teodor Baconschi au demisionat înainte de întrunirea BPN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel