Ce le ureză Blaga contracandidatelor sale, Udrea și Macovei

Președintele PDL, Vasile Blaga, s-a aflat vineri la Deva, unde și-a prezentat moțiunea pentru obținerea unui nou mandat în fruntea formațiunii. Liderul democrat liberal nu le-a uitat pe cele două contracandidate ale sale, Elena Udrea și Monica Macovei, cărora le-a urat, cu ocazia zilei de 8 martie, „multă sănătate şi tot ce îşi doresc de la viaţă”.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a împărţit câteva zeci de trandafiri galbeni cu margini portocalii femeilor PDL-iste şi jurnalistelor prezente, după care şi-a început discursul cu urări.

„Încep prin a ura doamnelor şi domişoarelor «La mulţi ani» şi tot ce e mai bun de pe lumea asta! De asta să aveţi parte şi, sincer, şi celor două colege cu care sunt în competiţie le transmit acelaşi lucru de aici, de la Deva: Multă sănătate şi tot ce îşi doresc de la viaţă”, a declarat, în faţa reprezentanţilor PDL de la Deva, Vasile Blaga, conform Mediafax.

Blaga a venit la Deva însoţit de secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, şi de alţi lideri ai partidului, printre care Mircea Hava, Raluca Turcan sau Andreea Paul. Aceștia i-au îndemnat pe cei 113 PDL-işti hunedoreni care vor participa la Convenţia Naţională din 23 martie să îl aleagă pe actualul preşedinte al PDL pentru un nou mandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel