Ce cadou i-a prins Boc în piept Elenei Udrea, după discurs

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a prezentat sâmbătă la Convenția PDL pentru a-și arăta susținerea față de candidatul Elena Udrea. La sfârșitul discursului său, Emil Boc i-a oferit Elenei Udrea insigna PD primită de la Traian Băsescu, în decembrie 2004: "Este simbolul victoriilor noastre".

Principalele declarații ale lui Emil Boc:

-Suntem într-o competiţie între colegi. Adversarii noştri sunt la USL. Colegii noştri sunt aici. Azi găsim o soluţie pentru partid pentru a recâştiga guvernarea în 2016. Patru obiective am pentru a susţine un candidat: să facem o opoziţie la baionetă contra USL, să recâştigăm electoratul de dreapta, să păstrăm parteneriatul cu Traian Băsescu şi să revenim la guvenrare în 2016 ca principală forţă politică a unei alianţe.

-Cu amărăciune spun că azi nu facem opoziţie în România şi pentru asta avem nevoie ca această Convenţie să dea semnalul atacului la baionetă contra USL. Timpul merge în favoarea noastră. Cei de la guvernare sun nişte oportunişti şi nişte demagogi. Nu au pus în practică nicio măsură promisă în campanie, dar au menţinut măsurile noastre, dovadă c noi am făcut ce a trebuit.

-Vreau să fiţi mândri că partidul nu are legat de el nicio privatizare care să pună în pericol viaţa de zi cu zi a românilor. Noi am preferat să nu vindem acţiuni la Petrom pentru că nu am obţinut preţul corect.

Fără Băsescu ne-am duce la 5%

-Avem nevoie de opoziţie pentru a arăta adevărata faţă a guvernării USL. Este o greşeală să spui că nu mai ai nevoie de Traian Băsescu, ce are astăzi un electorat de 20-25%. Fără el ne-am duce la 5%. Eu cred că aceste obiective pot fi îndeplinite de Elena Udrea pentru că are tenacitatea, calităţile, ştiinţa să ducă la guvernare partidul.

-Din nefericire, din iunie am coborât de la 23% la 16%.

-Nu vă lăsaţi pradă clişeelor de televiziune. Udrea este acel om care pleca cu 30 de minute înainte de sfârşitul şedinţei de Guvern pentru a merge în ţară să semneze contracte pentru interesul ţării.

-Toate femeile au poşete, dar ea a venit cu ele din afara politicii. Dacă nemţii sau britanicii au avut curajul să aleagă o femeie, cred că şi PDL are azi curajul să voteze o femeie, pe Elena Udrea.

-Am avut şansa ca în decembrie 2004 să primesc cel mai important cadou: insigna PD primită de la Traian Băsescu, este simbolul victoriilor noastre. Îi ofer acest cadou, simbolul performanţei noastre, Elenei Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel